Forsendelse

Pakker sendes normalt inden for 3 dage til den GLS pakke shop tæt på din address efter modtagelse af betaling. Pakken sendes via GLS med tracking. Du finder på dit kontos webside oplysningerne til at track and trace din pakke.

Forsendelsesgebyrer er 50 kr. og det inkluderer håndterings- og pakning samt portoomkostninger.

Din pakke vil blive sendt på egen risiko, men der tages særligt hensyn til at beskytte dine varer.

Fortrydelsesret og Returnering

Når du handler hos os, har du 14 dages fortrydelsesret. 

Din fortrydelses frist starter først, når du har modtaget varen. Det vil sige fortrydelses frist starter først, når du afhente den i pakkeshoppen eller butikken. 

Hos Svend's Ure kraver vi fra vores kunder at de afhenter varerne de har købt hos os inden 2 dage efter de er afleveret på Pakkeshoppen.

Husk! Hos Svend's ure sælger vi ikke brugte varer. Derfor anbefaler vi at du passer godt på varen, æsken og de dokumenter der følger med varen. Varen må være prøvet, men ikke taget i brug ellers skal du betale for værdiforringelsen.

Hvis du fortryder dit køb og du vælger at returner varen så skal det returneres som pakke med tracking til:

Svend's ure

Skomagergade 10

4000 Roskilde

Tel: 46352260

Du skal selv betale returforsendelsen.

Du skal meddele os, at du fortryder din køb inden 14 dage efter du har afhentet varen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen. Har du returneret varen rettidigt og i den stand beskrevet ovenpå så returner vi dine penge inden 14 dage.