Siden virksomhedens start i 1953 har Svend's ure leveret professionel rådgivning til kunder om ur og høj kvalitet service.

Vi har stor erfaring inden for alle typer ure, og vi forhandler kun kvalitets-produkter til en bred vifte af kunder. Fra schweiziske mærker som Raymond Weil, Oris og Maurice Lacroix eller høj kvalitet danske mærker som Ole Mathiesen og Bering til ur mærker som Seiko, Festina, Jaguar m.m.

Hos Svend's ure værdsætter vi også de fremtidige kundegenerationer. Det er derfor, vi har et bredt og smukt udvalg af børneure uden at glemme kvaliteten.

Vi udfører reparationer af nye såvel som antikke og vintage ure samt stueure på vores værksted, mens mindre reparationer foretages i butikken på kort tid.

Store kompetencer

Butikken blev grundlagt af urmager Svend Jørgensen i 1953 og i 1985 overdrog han butikken til urmager Sven Erik Hansen. Sven Erik Hansen har stået for driften, indtil Søs Pedersen overtog den i 2012.

Søs er uddannet urmager og har opnået særlig ekspertise i de sidste år. Vi sørger løbende for at efteruddanne os, så vi altid er opdateret om den nyeste viden og de seneste teknikker inden for vores fag.

Svend’s Ure står klar med rådgivning, når du har brug for det. Besøg os i butikken eller ring til os for at høre mere.

Søs Pedersen

Urmager og ejer