Svend's ure er ikke kun en urforretning. Vi bruger al vores erfaring og viden til gavn for alle vores kunder. Med andre ord, vi rådgiver vores kunder så godt som muligt for at de bliver tilfreds med deres nye ur eller med reparationen af deres tidsmåler.

På vores værksted istandsætter og restaurerer vi vintage og antikke ure, så de så vidt overhovedet muligt bliver i perfekt håndværksmæssig stand.

Vi er stolt af vores værksted, hvor det traditionelle håndværk går hånd i hånd med den nye teknologi.

Reparation af armbåndsure

Uanset hvad type og fabrikant et ur er eller om det er mekanisk eller elektronisk, skal de holdes ved lige ved regelmæssig service samt eventuel reparation.

Hos Svend's ure værkstedet tilbyder vi service og reparation af både elektriske og mekaniske ure, inklusive lommeure.

Før reparationen påbegyndes, taler vi med dig om blandt andet:

Hvad problemet med uret er og om hvor lang tid det kan tage at få et tilbud for reparationen. Du får altid et uforpligtende tilbud. Vi reparer aldrig et ur uden at du autoriserer os til det.

I øjeblikket tager urreparationer længere tid end normalt på grund af Coronavirus. Dette skyldes, at potentielt krævede urdele tager længere tid at ankomme og på grund af vores strenge hygiejneprotokoller.

Kunder får en ærlig rådgivning. Det vil sige, vi forklarer også kunden når det handler om en håbløs sag og reparationen derfor ikke kan udføres eller om det ikke kan betale sig.

Alle vores reparationer er dækket af 1 års garanti.

Kort tid reparationer tager normalt 20 minuter imens du går en tur i byen.

Reparation af stueure

Er dit stueur eller bornholmer gået i stykker, eller fungerer det ikke, som det gjorde engang, kan vi sørge for, at uret igen bliver funktionelt.

Hos Svend's ure værkstedet tilbyder vi service og reparation af alle slags stueure. Vi henter og bringer gerne stueuret eller bornholmeren, så du slipper for transport (gælder kun for kunder tæt på Roskilde.). Vi har stor erfaring og kan derfor tage professionel hånd om uret, så det ikke bliver påvirket under transporten.

Før reparationen påbegyndes, taler vi med dig om bland andet:

Hvad problemet med uret er, om hvor lang tid det kan tage at få et tilbud for reparationen og hvor lang tid det tage at reparere det. Du får altid et uforpligtende tilbud.

Vi reparer aldrig et stueur uden at du autoriserer os til det. Når det handler om ældre stueure, er der mange ting som kan forlænge reparations forløbet. Nogle gange kræver reparationen særlige dele, som vi sørger for at skaffe hjem eller fremstille. Efter reparationen afprøver vi uret i op til 14 dage, så vi er sikre på, at det virker fuldstændig perfekt, som det skal.

I øjeblikket tager urreparationer længere tid end normalt på grund af Coronavirus. Dette skyldes, at potentielt krævede urdele tager længere tid at ankomme og på grund af vores strenge hygiejneprotokoller.

Kunder får en ærlig rådgivning. Det vil sige, vi forklarer også kunden når det handler om en håbløs sag og reparationen derfor ikke kan udføres eller om det ikke kan betale sig. Ikke desto mindre er det dig der bestemmer om en reparation skal laves eller ej fordi dit gamle stueur måske har stor affektions værdi. Vi kender det godt og du kan være sikker på at vi passer godt på dit antikke ur.

Alle vores reparationer er dækket af 1 års garanti.