Oris

I over 100 år har ORIS produceret ure i Schweiz. Vores ure er rent mekanisk, og er mærket af deres karakteristiske design samt den røde rotor, symbolet på ORIS mechanicals. ORIS ure er også populære, som berømtheder fra Formula One, dykning, jazz og luftfart kø op til at bære og støtte vores unikke kreationer.

ORIS ure er produceret af schweiziske håndværkere og har bestået strenge kvalitetskontrol test inden de forlader vores workshops i Holsten.

Bulova

Bulova’s kollektion har alt fra klassiske herre- og dameure, dykkerure og de innovative og banebrydende CURV modeller. Igennem historien har Bulova lanceret en lang række ikoniske modeller, der alle har været med til at gøre Bulova til det mærke det er i dag, og samtidig været med til at tilføje endnu flere kapitler til historien om Bulova som ét af de mest innovative urmærker i verden.

Jaguar

Passion for præcision og omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Det er de værdier, der har været rygraden i JAGUAR ure i over 70 år.

Den schweiziske præcision af JAGUAR urene er ensbetydende med kvalitet og vil tilfredsstille selv den mest krævende mand på udkig efter et ur, der garanterer total pålidelighed kombineret med både moderne og klassisk stil.

JAGUAR's mest anerkendte urmodeller på nuværende tidspunkt - er deres LIMITED EDITION's. Disse urmodeller er alle chronografer med imponerende specifikationer - blandt andet safirglas og 100 meter vandtæthed. Modellerne laves kun i 3.000 eksemplarer på verdensplan.

Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa reflekterer en sporty og sofistikeret livsstil, og udvikler sig til at blive et stærkt urmærke med global anerkendelse. De grundlæggende kvaliteter som styrke, funktionalitet og pålidelighed knytter Swiss Military Hanowa til den schweiziske kulturarv. Swiss Military Hanowa en trendsætter for sporty og stilfulde ure, bliver globalt genkendt for sit schweiziske urværk, tidløse design og håndværket. Mærket sælges i over 50 lande rundt om i verden. Logoet og slogan'et "Always on target" beretter om den stærke fokus mærket rummer.

Bering

Tidløst, smukt og bestandigt, som den evige is. BERING forener minimalistisk dansk design og maksimal materialestyrke. Inspirationen fra den arktiske skønhed viser sig i BERING urkollektionens klare, strømlinede former og enkle elegance.

BERING produkter er fremstillet af førsteklasses materialer, som garanterer holdbarhed og som harmonerer perfekt med det tidløse design.

Festina

FESTINA er oprindeligt et schweizisk urmærke stiftet i 1902. FESTINA har altid været storsponsor indenfor sportens verden, og har siden 1992 været officiel tidtager af Tour de France, og er i dag officiel tidtager af de tre største europæiske cykelløb - Tour de France, La Vuelta a España og Giro d'Italia.

FESTINAs mest populære og anerkendte kollektion er Tour de France Collection - FESTINA Speciel Edition, som udkommer hvert år i forbindelse med årets Tour de France. Uret bliver ofte et samleobjekt for de mange Tour de France entusiaster og cykelfans verden over. Uret er af meget høj kvalitet, med stopur og flotte detaljer, som giver associationer til cykelsporten, og produceres kun i en begrænset periode.

Candino

Kombinationen af en pionerånd og tradition gør CANDINO til et brand for alle som går op i præcisionsure med Swiss Made kvalitet og banebrydende design. CANDINO er forblevet loyale over for de strenge krav til det traditionelle schweiziske ur igennem 60 år, men følger dem fra en moderne og nutidig vinkel. Brandet har konstant fokus på teknologi, innovativt design og søgen efter de nyeste materialer som er til rådighed i dag.

For CANDINO har målsætningen altid været at garantere kvalitetsure, der er autentiske og følger med tiden - i traditionens tro: At skabe kollektioner bestemt til at blive "moderne klassikere".